Mijn eerste keer met een vrouw

mijn eerste artikel De eerste keer seksuele gevoelens te hebben voor een vrouw verbaasde me echt!

Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe relatie met een fantastische man. Eindelijk ben ik daar waar ik wil zijn. We horen bij elkaar. We lachen, praten, fantaseren over de toekomst en hebben geweldige seks. We houden van muziek en eten. Strand en dieren. Het klopt allemaal.

Vorige week gingen we uit eten met een bevriend stel van mijn vriend. De man, Paul, had ik al eens ontmoet maar zijn vrouw, Bianca, kende ik nog niet. Ik had zin in het etentje omdat Paul echt een leuke vent is en uit zijn verhalen te horen zou ik het prima kunnen vinden met zijn vrouw.

We hadden afgesproken op een terras waar je uitzicht hebt op de zee en het was heerlijk weer. Wij zaten er als eerste maar al snel kwamen Paul en Bianca ook. Ze was hartelijk en zoende me op beide wangen en stelde voor een fles wijn te bestellen.

Ik voelde me meteen op mijn gemak. We hebben erg lekker gegeten en meer dan genoeg gedronken. Er was een enorme klik en we praatten echt over van alles, alsof we elkaar al jaren kenden. Ik merkte wel dat Bianca handtastelijk was maar vond dat wel leuk eigenlijk.

Ze zat redelijk dicht tegen me aan en had vaak haar hand op mijn been. Ik zweer het je, ze zat gewoon af en toe te flirten met me. Ze keek me net even te lang aan of lachte net even te hard als ik iets zei.

De sfeer was zo ontspannen en gezellig dat ik er als vanzelf in meeging. Ik moet zeggen dat ik toch wel van aanraken houd. Dat zou van mij in Nederland wel iets gewoner mogen zijn.
Ik voel me altijd meer verbonden met wat zuidelijker gewoonten.

Na het eten zijn we nog naar een bar geweest waar we hebben gedanst. Dat dansen werd steeds sexyer. Ik voelde me volkomen vrij. De mannen genoten uiteraard van ons. Paul vroeg of we nog even met hun meegingen naar huis voor een afzakkertje.

Door de zwoele temperatuur konden we buiten zitten. Paul ging voor dj spelen en Bianca en ik begonnen weer te dansen. We stonden tegen elkaar aan te draaien en Bianca gaf me een kus op mijn mond. Nog één en nog één... ze hield haar hoofd een beetje scheef en duwde haar tong bij me naar binnen.

Ik vond het zo opwindend! We stonden daar op hun terras te dansen en te zoenen. De mannen keken vanuit hun stoelen toe. Ze zeiden niets en lieten ons lekker gaan. Bianca had haar hand op mijn billen en begon me te strelen. Ze kneedde mijn borsten. Het was waanzinnig.

We zijn samen op een van de zonnebedden beland. Het was duidelijk dat Bianca al ervaring had. Zij nam de leiding en ik kon me laten gaan. Ze was zacht wanneer ze zacht moest zijn en hard wanneer ik daaraan toe was. Ze wist precies wat ze deed. Ze bracht me regelrecht naar een heel bijzonder hoogtepunt.

Op weg naar huis met mijn vriend bleek dat hij net zo had genoten van de avond als ik. Ik vond het een verrijking. We gaan zeker vaker met hun uit! Wat mij betreft een vriendin voor het leven erbij.

2015 - 2024 Vrouwtotaal