Mijn boek

boek artikel Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn boek ‘Briard, maatje voor het leven’ in de etalage zie liggen.

Stel je voor dat mijn eerste échte boek over een paar maanden in de boekwinkel ligt. En dat mensen het gewoon via bol.com kunnen bestellen. Zouden ze er daarna met elkaar over praten? En wat vinden ze er dan van? Zouden ze er net zo hard om kunnen lachen en soms een traantje wegpinken, zoals ik deed tijdens het schrijven ervan. Zouden ze de opvoedtips die erin staan wel handig vinden?

Etalage
Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn boek ‘Briard, maatje voor het leven’ in de etalage zie liggen. Meteen zie ik mezelf in de boekhandel aan een tafeltje zitten om te signeren. Wat zou ik er dan voor de koper in kunnen schrijven?

Natuurlijk gaan we het over zijn of haar hond hebben. Die herkenbare anekdotes staan ook in mijn boek. Met een flinke dosis humor eroverheen, die ik gelukkig van mijn omaatje heb mogen erven.

Record verkopen
Dan ga ik nog een stapje verder in mijn gedachten en zie de verkoopcijfers van het boek. Die staan de dag na de signeersessie online.
Ik stijg op de lijst van bestsellers en sta met stip in de top 10. Daarna word ik wakker uit mijn heerlijke droom en ga snel verder met schrijven.

Droom of werkelijkheid
Binnenkort is het dan helemaal af en ga ik deze droom uit laten komen. Of het boek er echt komt, kun je volgen op briardmaatjevoorhetleven 

2015 - 2023 Vrouwtotaal