Cats of Corfu South

katcorfu artikel We gaan wederom nog een poes uit Corfu adopteren.

Nadat we een paar maanden geleden afscheid hebben moeten nemen van onze lieve kater Harvy, hadden we besloten na onze uit Corfu geadopteerde poes Lily, dat we nog een poes uit Corfu wilde adopteren. Er zitten daar tenslotte zoveel straatkatjes en we wilden graag een kleine hulp zijn voor al die kansarme diertjes die daar zitten…

Na contact te hebben gehad met de pleegzorgers van Rosy, besloten we haar te adopteren. Wij hadden onze vakantie naar Corfu al gepland staan en het leek ons zo mooi om haar dan zelf mee te kunnen nemen naar forever home. 

Echter waren we ook verliefd geworden op een katertje genaamd Jacky (vernoemd naar Rose en Jack van de film Titanic). Na een tijdje twijfelen omdat we ook al een Berner Sennen hond thuis hebben en dus ook al poes Lily, toch besloten om Jacky ook te adopteren.

Gisteren zijn we vanuit het prachtige Corfu teruggevlogen naar Nederland en hebben we onze 'kindjes' met ons mee mogen nemen. Uiteraard is het nog een heel gewenningsproces, maar dat gaat zeker goed komen. Jacky en Rosy zijn allebei ongeveer 6 maanden oud en ze doen het nu al zo goed samen.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn om een katje te adopteren vanuit Corfu, kijk dan op de Facebook groep Angelina Cat Sanctuary of Cats of Corfu South om in contact te komen met de lieve mensen die alles in het werk stellen om deze katjes een kans te geven op een mooi onbezonnen leven.

Tekst: Frans Fressen

2015 - 2023 Vrouwtotaal