My Little Carpet brengt kinderkamers tot leven

vloerkleed artikel Een zacht en wollig schaap, een stoere leeuw of een vriendelijke olifant op de vloer. Daarmee stapt elk kind
’s ochtends vrolijk zijn bed uit.
My Little Carpet verovert Nederland met een originele en uitgebreide collectie vloerkleden voor kinderen. Hippe en unieke kleden die niet alleen bij kinderen in de smaak vallen, maar stiekem ook bij hun ouders.

Dierenvloerkleden
Toppers in het assortiment van My Little Carpet zijn de vilten dierenvloerkleden van Sew Heart Felt. Met de hand gemaakt van hoge kwaliteit biologische lamswol, waardoor ze lekker zacht zijn en er geen twee hetzelfde zijn.

De dierenvloerkleden staan gaaf op elke kinderkamer, bieden een fijne speelplek en voorkomen koude voeten in de ochtend. Leuk detail: elk dierenvloerkleed heeft een eigen naam. Zo zijn er Billie de Das, Eric de Olifant, Leopold de Leeuw en Ping de Panda.

vloerkleed2          vloerkleed3

Dierenvermomming
Kinderen die zich graag verkleden vinden de Wild and Soft dierenvermommingen ongetwijfeld geweldig! Deze dierenvloerkleden kunnen ook als kostuum gebruikt worden en zijn daarmee goed voor uren verkleed- en speelplezier.

Laat je kind zich verkleden als een heuse dinosaurus, een magische eenhoorn of een gevaarlijke tijger. Samen beleven zij de mooiste avonturen. Klaar met spelen? Dan verandert het kostuum weer in een zacht tapijt.

vloerkleed6

Vintage en nieuw
Het uitgebreide assortiment bevat naast de dierenvloerkleden en vermommingen ook hippe speelkleden en speelmatten in allerlei vormen en kleuren, kunststof kleden die ideaal zijn voor gebruik buiten en prachtige vintage vloerkleden.

Judith Brusche-Rommens, eigenaresse van My Little Carpet, vertelt: 'De combinatie van nieuwe en vintage kleden is wat ons assortiment zo bijzonder maakt. De vintage tapijten zijn tegenwoordig heel gewild voor de kinderkamer'.

Aangezien elk kleed uniek is ontvang je bij elk vintage vloerkleed een paspoort met daarop informatie over de herkomst, leeftijd en specifieke details.

Vloerkleden waar kinderen én ouders blij van worden
De droom van Judith is om ieder kind te laten zijn wie hij is, door hem zijn eigen plekje te laten creëren. Ze vertelt: 'Naast blije kinderen vinden we ook het milieu enorm belangrijk. Daarom zijn onze kleden zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd en vrij van chemicaliën.
We verkopen alleen kleden waar jij en jouw kind gegarandeerd blij van worden'.

Over My Little Carpet
My Little Carpet staat voor plezier hebben, spontaniteit, samenzijn en de regels een beetje omzeilen. Alles kan en alles mag! Wil je fijn spelen op je vloerkleed? Helemaal prima. Bouw je er liever een tent van? Ook goed! De vloerkleden voor kinderen lenen zich perfect voor de mooiste fantasiespelletjes. Bekijk het volledige assortiment hier.

2015 - 2024 Vrouwtotaal