Interieurtips voor winters wonen

interieurtips Het herfstseizoen is het moment om je interieur aan te pakken. De komende maanden gaan we tenslotte veel tijd in huis doorbrengen.

Laat het cocoonen maar beginnen!
Of je nu van een fleurig interieur houdt of je huis liever inricht in neutrale tinten: de nieuwste editie van het Woonexpress magazine staat bomvol inspiratie voor een gezellig thuis. Het magazine behandelt de nieuwste trends op woongebied.

Denk aan ‘botanisch’, waarbij natuurlijke tinten als groen en bruin de hoofdrol spelen. Groene vingers zijn niet per se noodzakelijk.
Ook ‘kleurrijk’ is nog steeds een belangrijke trend, een stijl die je eenvoudig in je huis toepast door kleurige accessoires als krukjes, poefjes en kussens in alle kleuren van de regenboog.

Een bank in een knalkleur? Bij Woonexpress kun je een bank samenstellen die helemaal bij jouw smaak, interieur en lichaamsbouw past.

Koel metaal en warme wintertinten
Metaal mag nog even blijven deze winter, maar koper krijgt concurrentie van goud. Deze kleur zie je dit seizoen veel in combinatie met koel marmer, voor een snufje glamour in je interieur.

Een bijzondere kleur die we deze winter veel gaan zien is Marsala, een warm rood dat door kleurenspecialist Pantone tot kleur van het jaar is uitgeroepen. Het is een prachtige kleur op de muur, maar je kunt het warm rood ook in je interieur terug laten komen met accessoires als schilderijen, kussens en plaids.

Laat de kou maar komen
Of je het nu groots wilt aanpakken of je interieur een boost geeft met wat leuke accessoires, het nieuwe magazine van Woonexpress biedt bakken vol inspiratie. Woontrends, hebberig makende accessoires, prachtige meubels en handige tips van woonstylisten maken dat je niet kunt wachten om je huis een make-over te geven.

Laat de kou maar komen, wij blijven deze winter lekker binnen.

2015 - 2024 Vrouwtotaal