Een sfeervolle kerst met planten

kersttafel artikel Met de aankomende feestdagen gaan we lekker thuis genieten!

Vul je huis dit jaar niet alleen met muziek en nepsneeuw, maar vooral ook met planten. De heerlijke tijd van thuis cocoonen is begonnen. Dekentje, warme drankjes, een gezellig jazzy deuntje op de achtergrond. Dat wordt weer ultiem genieten! Zeker als jouw interieur bijdraagt aan de kerstsfeer. Hoe je dat doet? Laat je inspireren.

Kerst voor alle zintuigen
Het oog wil ook wat. Ga je voor een twinkelende kerstboom gevuld met... jawel, planten? Of kies je dit jaar voor een knap alternatief op de klassieke boom? Op de groene kersttafel zet je natuurlijk een prachtig centerpiece met kaarsen en stekjes. 

kerstplant       knap       centerpiece

Nog niet genoeg kerstversiering in huis? Ga dan aan de slag met een overweldigend plantenboeket of een botanische backdrop voor bij de open haard. Geloof ons als we zeggen dat met planten de kerst nog sfeervoller wordt!

Geven is leuker dan ontvangen
Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen toch? Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om te geven! Om het geefmoment extra speciaal te maken, hebben we toffe DIY's bedacht.

Cadeaus inpakken met planten of met dit prachtige botanische textiel. Maar het allerleukste om te geven is natuurlijk een dikke pakkerd aan jouw crush.
Die geef je uiteraard onder de maretak of onder je zelfgemaakte groene slinger.

textiel1     botanisch1     maretak1     kerstslinger1

Bron

2015 - 2023 Vrouwtotaal