sherina

Ik ben Sherina Ghafoerkhan. Naast professioneel coach & trainer voor vrouwen ben ik ervaringsdeskundige. Ik schrijf mijn blogs dus vanuit eigen ervaring en vanuit mijn kennis en achtergrond als coach.

Mijn eigen training & coaching bureau voor vrouwen heb ik reeds 7 jaar. Ik help vrouwen om zich te bevrijden van innerlijke blokkades en te leven en werken vanuit hun vrouwelijke kracht.

Ik geef groepstrainingen, events en je kunt persoonlijke coaching bij mij volgen. Ik heb ook veel met spiritualiteit, waardoor ik vooral vrouwen aantrek die daar ook interesse in hebben of nieuwsgierig naar zijn.

Ik ben down-to-earth en houd ervan om met mijn cliënten doelen te behalen en resultaten te boeken. Ik maak zelf ook gebruik van mijn vrouwelijke kracht en leef vanuit de vrouwelijke essentie.

De vrouwelijke kracht is een zachte, verbindende kracht. Vrouwen die door mij begeleid zijn, hebben geleerd om vanuit hun hoofd te zakken naar hun hart en meer aanwezig te zijn in hun lijf. Ze hebben geleerd om meer gebruik te maken van hun gevoel en intuitie. Daarnaast hebben ze meer zelfvertrouwen gekregen en zijn zichtbaarder geworden in hun werk en binnen hun relaties.

Meer over mij en mijn werkwijze kun je lezen op mijn site: ecstaticabundance.com

2015 - 2024 Vrouwtotaal