ikke 02 03 2016 klein

Saron Petronilia (1961) is auteur van 'Alles over werken tijdens de overgang' (2017) en 'Alles wat je moet weten over de overgang' (2011) en coach voor werkende vrouwen in deze levensfase. Het boek en haar coaching zijn erop gericht vrouwen te informeren en te behouden voor de arbeidsmarkt.

Impact
Tijdens de overgang (tussen 45 en 60 jaar) veranderen vrouwen. Daarover is echter weinig meer bekend dan dat die fase gepaard kan gaan met wat lichamelijke ongemakken. Terwijl het een ingrijpende levensfase is die een behoorlijke impact kan hebben op de kwaliteit van zowel het privé- als het professionele leven van vrouwen.

Uitdagende fase
Saron is voormalig cultuurjournalist. Ze schreef onder meer voor het Onderwijsblad, De Volkskrant en Elsevier Magazine. Onder haar redactie verschenen talloze publicaties.

Inspiratie
Saron biedt duidelijkheid en inspiratie. Ze stimuleert vrouwen om hun energie anders in te zetten en daardoor met meer kracht, energie en inspiratie hun professionele leven voort te zetten in plaats van uit het arbeidsproces te stappen.

Wil je meer van me zien klik dan op deze link voor een vlog van Lucinda Douglas met mij. Hier kun je de boektrailer van 'Alles over werken tijdens de overgang' bekijken.

Saron spreekt over:

Alles wat je moet weten over de overgang
Overgang en ambitie
De ongekende kracht van de overgang
Reis van de heldin 45+

Saron Petronilia boeken? Neem contact op met haar agent Sprekersbureau Athenas.

2015 - 2024 Vrouwtotaal