patries

Hallo, ik ben Patries Post
Voordat ik iets over mezelf vertel nog even voor jou ja jij lezer van dit stuk!
Jij bent zo mooi. Alles zit al in jouw gezicht! Daarmee help ik je jouw kracht, drive te laten inzien door middel van jouw visitekaartje, jouw gezicht! Kijk eens in de spiegel en omarm je eigen spiegelbeeld!

Waarom wil ik je zo graag helpen geef ik wat ik te geven heb?
Een groot deel van mijn jeugd heb ik me laten leiden door angst en onzekerheid. Ik was een bang en verlegen meisje, stotterde en werd op de middelbare school gepest. Ik voelde me ongelukkig en alleen. Totdat ik besloot te doen wat IK wilde. Ik werd nog meer gepest... was nog eenzamer… stak met mijn hoofd boven het maaiveld uit. Maar bleef volhouden.

Nu doe ik wat ik heeel graag wil, jou helpen, bijdragen aan jouw zelfvertrouwen. Je helpen je niet te laten leiden door je angst en onzekerheden maar naar jouw kracht te kijken. Samen met jou. Jouw spiegelbeeld is jouw kracht en pracht!

THIS IS IT!

Oke… je kunt afvallen, je kunt naar de plastisch chirurg gaan. Wat verandert er dan wezenlijk? JIJ BENT MOOI ZOALS je bent en daarin zit jouw kracht. Daarbij help ik je door samen te kijken naar jouw spiegelbeeld en dit te 'ontleden'.

Wie is Patries nu?
Ik heb een aantal mensen die mij erg goed kennen, gevraagd mij te omschrijven in twee woorden en dit is het resultaat:

bevlogen en ondernemend
creatief en positief
gepassioneerd en niet oordelend
anders en ongeduldig
doorzetter en empathisch
enthousiast en energiek
lief en stijlvol
chaotisch en smart

In willekeurige volgorde heb ik deze opgeschreven. Ik vind het erg bijzonder dit zo te lezen en raak er geëmotioneerd van, zo raak zijn ze! Of ze iets vergeten zijn: JA! ik ben ook moeder en vrouw!

Hele belangrijke rollen die ik zeker wil noemen omdat ze zo bij mij horen. Ik ben moeder van Puck 20 jaar en Pepijn 11 jaar! en erg trots op deze 2 kanjers. Vrouw van allerliefste Jos mijn man, allerbeste vriend en rots in de branding.

Verder is het zo dat ik in mijn leven als werknemer, vooral mijn organisatietalent heb gebruikt. In een hotel, ziekenhuis, bedrijfsleven, bij een grote kinderopvangorganisatie en de laatste 10 jaar bij de overheid.

Op 1 januari 2014 heb ik mijn betaalde baan bij een gemeente opgezegd om me volledig te kunnen richten op mijn bedrijf. 

Liefs! xx Patries

2015 - 2024 Vrouwtotaal