patrice

Ik zal in het kort iets vertellen over wie ik ben en wat ik in het dagelijkse leven doe.

Mijn naam is Patrice Hartman, ik ben woonachtig in Bussum en kom uit een ondernemersgezin. Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de manier waarop mensen zich aan de buitenwereld presenteren. Door de jaren heen merkte ik hoezeer een verzorgd uiterlijk effect heeft op hoe mensen zich voelen. Pas als uiterlijk en innerlijk één geheel vormen, is er letterlijk balans.

IN 2008 heb ik ByPatrice Hartman opgericht. Vanuit mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als stylist, stijlcoach, personal shopper, visagist en mentaal coach. Als stijlcoach geef ik o.a. stijl & kledingadvies, maar ook op het gebied van huid & make-up geef ik je al het advies die jij nodig hebt. En op aanvraag geef ik trainingen & workshops.

Ik weet vanuit mijn eigen ervaring dat een goede balans tussen innerlijk en uiterlijk bepalend is voor succes.
'Look good, feel better' is niet zomaar een uitspraak dit ik doe. Het is iets dat steeds meer mensen ervaren.

Je goed voelen of er verzorgd uitzien, is niet voldoende. Het gaat om de combinatie tussen die twee: een verzorgd uiterlijk én zelfbewustzijn. Wie zich op beide vlakken goed presenteert, staat in het (zaken) leven direct op voorsprong.

Het eindresultaat dat ik in mijn werk wil bereiken, is dat iedereen kan stralen en weet wat er bij haar of hem past authentiek en geïnspireerd kan zijn.

Stijlvolle groet,
ByPatrice Hartman

SaveSaveSaveSaveSave
2015 - 2024 Vrouwtotaal