ikke 02 03 2016 klein

Always looking for inspiration
Mijn naam is Miriam Hensgens en mijn leven zit vol creativiteit. Er zijn genoeg aanleidingen in het leven die mijn creativiteit aanwakkeren.
Dit maakt mijn leven dubbel zo leuk, vroeger als onderwijzeres en nu als blogster van mijn website SeebyMiriam. Elke dag een moment delen met mijn volgers, zoals ik deed met de kinderen in mijn klas. Grappig toch? Het leven zit vol verrassingen.

Happy feelings
Elke dag een portie geluk delen, daar wordt iedereen toch blij van. Ik neem jullie graag mee in mijn wereld van SeebyMiriam. Elke dag kun je mijn leven volgen op Instagram, Facebook en website. SeebyMiriam is een toevlucht voor een moment van rust en inspiratie. Ik deel meerdere onderwerpen (Fashion/Lifestyle/Food/Closet-Sale) op mijn website, maar fashion voert de boventoon. I love fashion!

Styled by Seebymiriam
Outfit inspiratie nodig? Geen idee wat je vandaag wilt aantrekken? Voor je dagelijkse dosis fashion kun je elke dag een kijkje nemen op mijn Instagram. Daar post ik iedere dag mijn ‘outfit' van de dag. Laat je inspireren door SeebyMiriam en maak er een fashion feestje van. Vind je mijn kleding leuk, kun je ook nog terecht in mijn Closet-Sale. Hier koop je mijn kleding voor een spotprijsje.

Sharing is caring
VrouwTotaal.nl is nu ook een inspiratiebron voor mij. Ik voel me thuis op deze website en raak niet uitgelezen. Hoe leuk is het om samen verder te gaan. See you!

2015 - 2024 Vrouwtotaal