mariam

In de avonduren werk ik parttime op kantoor als juridisch secretaresse. Daarnaast ben ik er overdag voor onze twee mooie dochters van 16 en 18 jaar en ik ben getrouwd.

In 2015 ben ik gaan bloggen over mijn creaties die ik door handwerken en recyclen maakte. Na twee maanden werd ik vertrouwd met het programma en kreeg ik meer bezoekers op mijn website.

Nu - twee jaar later - heb ik al meer dan 80.000 bezoekers gratis op mijn website Mariam’s Creations recycle and create (recycleandcreate.com) en op mijn Engelse blog zelfs al meer dan 100.000 bezoekers gehad. Ik blog in drie talen.

Sinds 1 juli 2017 besloot ik van bloggen, video’s en social media via mariamslifestyle.com mijn verdienmodel te maken. Ik ontdekte dat ondernemen behoorlijk in de papieren kon lopen nog voordat je enige omzet hebt gedraaid.

Daarom is mijn missie: betaalbare zichtbaarheid waarbij ik rekening houd dat niet iedereen het eenvoudig vindt om met zijn/haar gezicht op internet te komen. Neem vrijblijvend contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast organiseer ik samen met Natasja Molenaar van Work and Wellbeing Community Lunches voor ambitieuze gedreven ondernemende vrouwen. Blijf op de hoogte van de Community Lunches via facebook.com/communitylunch17. Kom je ook aanschuiven?

2015 - 2024 Vrouwtotaal