manuella Slof

Leuk je hier te ontmoeten. Na mama te zijn geworden van een lief klein zoontje, ging ik eind 2011 voor het eerst weer aan de slag. Want mama zijn is geweldig, maar af en toe lekker werken is ook fijn. Ik startte mijn eigen bedrijf, StudioMOOON. In 2014 maakte een lief meisje het gezin compleet.

Speciaal voor zzp’ers
Als communicatiecoach voor zzp’ers, help ik dagelijks ondernemende vrouwen, om datgene wat zij aanbieden, te vertalen in een helder, aantrekkelijk en onderscheidend verhaal naar hun doelgroep. Het resultaat: heldere communicatie, waardoor je nooit meer klanten hoeft te missen. Want je doelgroep ziet direct welk voordeel jouw product of dienst bied.

Al je communicatie op één adres
Als je dat wilt, vertaal ik dat heldere verhaal ook naar een zoekmachinevriendelijke website, nieuwsbrief, weblog of social media aanpak, inclusief pakkende teksten. Als gediplomeerd vakfotograaf verzorg ik ook portret-, product- en reportagefotografie voor ondernemers. Heel gemakkelijk, al je communicatiemiddelen optimaal op elkaar afgestemd. En overzichtelijk, alles op één adres. Verwacht geen dik communicatieplan, ook geen torenhoge kosten. Wel praktische, snelle en laagdrempelige hulp bij jouw communicatie. Tegen een aantrekkelijk tarief. Alles is mogelijk, jouw wensen staan centraal.

Stel jouw communicatievraag hier gerust
Heb jij een eigen bedrijf of ben je van plan die te starten? En vraag je je af hoe je je doelgroep kunt bereiken? Welke communicatiemiddelen je moet inzetten? Waar je klanten vindt? Stel je communicatievraag via mijn site.

Gratis communicatietips en -advies
Wil je regelmatig handige tips en inspiratie ontvangen voor het bereiken van jouw doelgroep en het vinden van meer klanten? Meld je aan voor het tweewekelijkse e-zine van StudioMOOON met gratis communicatietips, speciaal voor zzp’ers.

Daarnaast vind je me op:
www.facebook.com/studiomooon
www.twitter.com/studiomooon

Ontvang ook het gratis e-zine met tips voor meer klanten en omzet voor zzp’ers. Schrijf je direct in voor mijn gratis maandelijkse e-zine met tips. Verhelder je communicatie, bereik je doelgroep en mis geen klant meer.

Speciaal voor zzp’ers en andere kleine ondernemers (aanbevolen door ikword zzper.nl, dé site voor startende en groeiende zzp’ers: http://www.studiomooon.nl/#!gratis-communicatietips

Over studioMOOON
Als communicatiecoach voor zzp’ers help ik je helder communiceren met je doelgroep. In woord en beeld. Zo hoef je voortaan geen klanten meer te missen. StudioMOOON wordt aanbevolen door www.ikwordzzper.nl, dé site voor startende en groeiende zzp’ers.

Save
2015 - 2024 Vrouwtotaal