lucia boer

Ik ben single en heb een supergezellige praktijk aan huis: www.yourpersonallifecoach.nl. In mijn veelbewogen leven heb ik tóch nog de tijd gevonden het een en ander te leren.

Zo  ben ik Health Coach en Superfood expert, Life Coach, Levenslustcoach, Hypnotherapeut maar werk ook met NLP en EFT, Cambridge consulent, dol op koken maar dan wel op een 'oergondische' manier, geef kookworkshops, schrijf boeken en geef motivatie workshops, maar ben ook hooggevoelig en werk heel veel met behulp van mijn intuïtie.

En ik ben niet eens 'zweverig' of een 'geitenwollensokken typje'; eerlijk gezegd val ik altijd een beetje uit de toon op therapeutendagen. Met argwaan word ik dan bekeken. Huh… wat doet die glamour poes hier?

Ze moesten eens weten. Ik sta hooguit 15 minuten in de badkamer ‘s morgens. Ok, als het 'haarwasdag' is ietsiepietsie langer en ik shop echt nóóit althans niet in échte winkels, wel online, ideaal en voor speciale gelegenheden is daar mijn 'Personal Shopper'.

Aan mode doe ik al een tijdje niet meer mee, dat was wel anders in de zogenaamde 'Jet Set' periode in mijn leven, vertel ik jullie nog wel meer over als jullie dat leuk vinden tenminste hoor. Ik heb me toch een vreemde, maar ook fantastische dingen meegemaakt zeg!

Mijn tweede echtgenoot was namelijk multimiljonair, met alle voor- en nadelen van dien, het was geen 'instapmodelletje' zeg maar, meer iets voor gevorderden, wat ik toen nog helemaal niet wás.

Oh ja voor ik het vergeet, ik ben dus drie keer getrouwd geweest, mijn derde echtgenoot was mijn super aantrekkelijke Personal Trainer waar ik verliefd op werd toen ik getrouwd was met bovengenoemde miljonair. Cliché hè?

Anyway, ik ga schrijven over mijn leven, voeding, gezondheid, geef jullie de lekkerste recepten vol met superfoods, die je bovendien 'guiltfree' kunt eten, over de liefde, scheidingen, relaties, het dating circuit en wat jullie nog meer leuk vinden.

Laat maar even weten, goed? Ik ga in elk geval NIET schrijven over ellende, de crisis, het slechte weer of aanverwante artikelen. Wel over dromen, durven, doen, angst wegsturen en leven zonder je adem in te houden en genieten met een hoofdletter G!

Oh ja, ik ben dol op de kleur roze en ze plagen mij er wel eens mee dat ik in 'lalaland' woon omdat ik weiger het journaal te kijken of kranten te lezen. Ik zal jullie ook meenemen op mijn reizen naar het buitenland. Bali bijvoorbeeld heeft echt mijn hart gestolen.

Willen jullie nu al lekkere en gezonde recepten lezen, ga even naar mijn Happy Healthy Club pagina op Facebook, like en je krijgt elke dag een heerlijk én gezond recept op je tijdlijn. Het makkelijkst kom je er door naar mijn site te gaan en dan op de link te klikken op de homepage www.yourpersonallifecoach.nl

logo lucia


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave
2015 - 2024 Vrouwtotaal