laura

Van jongs af aan ben ik met mode in de weer. Als klein meisje vroeg ik aan mijn ouders een kapstok voor in mijn kamertje. Daar hing ik al mijn nieuwe kleren en kettinkjes aan, dan kon ik er vanuit mijn bed naar kijken.

Ik ben daarin nog precies hetzelfde, kleding en mode fascineren me nog altijd mateloos, hoe het mensen kan transformeren, van onzichtbaar schuchter naar zelfverzekerd en fier.

Ik sloeg geen modeblad over, las ze van voor naar achter en weer terug, alles wilde ik weten en alles vond ik interessant. Dat ik naar de detailhandel school ging met als hoofdvak etaleren daar keek niemand dan ook van op.

Twaalf jaar geleden kwam er ineens een pracht kans op mijn pad, ik kwam in de gelegenheid om (wat nu mijn winkel is) Batwoman-Fashion over te nemen.

Vaak zijn ze verrast hoe leuk en goed het ze staat. Ik beperk mij niet alleen in kleding maar ook in schoenen,
tassen en sieraden. Als ik een dame dan helemaal in het nieuw mijn winkel zie verlaten dan ben ik zo blij en trots op het resultaat!

Batwoman-Fashion
Gruttoplein 22
1113 HM Diemen-Noord
http://www.batwoman-fashion.nl

Tevens is mijn hobby schrijven; ik schrijf dan ook graag columns en stukjes over het dagelijks leven, van wat ik zelf meemaak maar ook van wat ik lees in de media en kranten.

SaveSaveSaveSaveSave
2015 - 2024 Vrouwtotaal