foto esther

Van tekenen, moeder zijn, een doos kleurtjes, coachen, mensen helpen, tekenen, kunstzinnig bezig zijn, moeder zijn, zei ik al tekenen of moeder zijn, maar ook van spiritualiteit word ik ontzettend blij en dat geef ik graag aan anderen door.

Als jonge moeder heb ik de 2-jarige opleiding Spiritueel-Kunstzinnig Tekenen en Opleiding Mediumschap met succes doorlopen. Ik ben nu gecertificeerd creatief en intuïtief coach en ik heb inmiddels al veel mooie mensen in mijn praktijk mogen begeleiden.

De opleiding ben ik begonnen als 'iets' voor mezelf, mijn persoonlijke ontwikkeling. Het blijkt heel waardevol, je zelf te leren kennen door creatieve oefeningen en zelfreflectie. Dit is ook noodzakelijk om een goede coach en medium te kunnen zijn; eerst jezelf goed leren kennen en liefhebben, voordat je anderen kunt helpen.

Een pijnlijke maar heel noodzakelijke scheiding, verhuizingen met kids en samenwonen met nieuwe liefde met bonuskids maakte dat ik  steeds meer tot mezelf kom en ik heb me nog nooit zo rijk en mezelf gevoeld!

Mijn intuïtie is sterk ontwikkelt, ik gebruik het in mijn dagelijks leven en ook bij mijn werk als creatief coach of als ik een workshop geef. Ik merk daardoor dat ik wat extra's mee kan geven aan anderen.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een kaart trek voor mezelf, een kaarsje brandt of een tekening maak!
Ik blijf mezelf ontwikkelen. Er zijn nog zoveel interessante dingen om te ervaren en mee te maken!

Een B(l)oeiend leven vol kleur, creativiteit en intuïtie kun je zelf creëren, ik help je erbij!

Voor meer info kun je op mijn website kijken: http://www.estherfoppen.nl of stuur een mailtje naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast het moederschap en een eigen praktijk heb ik ook nog hobby’s en dat is onder andere schrijven!

Ik deel graag mijn belevenissen met jullie!

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave
2015 - 2024 Vrouwtotaal