esther

Ik ben geboren en getogen in Twente. Studeerde in Den Haag, werkte in Amsterdam, vertrok naar Luxemburg om uiteindelijk in Zuid-Frankrijk te landen.
Beide voeten stevig op de grond.

Na meer dan 20 jaar in internationale IT-consultancy in Trust business te hebben gewerkt en 6 jaar chronische rug-/beenpijn, werd het tijd om over te schakelen naar ‘emotionele gezondheid’ en anderen helpen.

Al die tegenstrijdigheid bij het zoeken naar een oplossing voor fysieke pijn. Ik wilde een ‘CTRL+ALT+DEL voor mijn lichaam, een ‘reset’, zoals op een pc. Door te blijven zoeken, heb ik ze gevonden, die ‘andere‘ oplossingen. Nu coach ik anderen in dit bijzondere proces.

Er is zoveel meer wat WEL kan op een natuurlijke manier, ook al wordt nog anders beweerd door een groot gedeelte van de ‘medische wereld‘. 

Mijn visie: eerst de mens weer in evenwicht krijgen. In zijn eigen hoofd, zijn eigen leefomgeving en in omgang met zijn sociale omgeving; het biopsychosociale model.
Het lichaam zet zich dan ook weer vanzelf in balans.

Wil je wat tips over hoe anders tegen chronische pijn aankijken en waar te beginnen? Kijk op magicreset.com of email me Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2015 - 2024 Vrouwtotaal