foto emmy

Mijn naam is Emmy Hallensleben. Ik ben in 1964 geboren te Rotterdam. Op 17-jarige leeftijd verruilde ik Rotterdam voor mijn huidige woonplaats, het prachtige Brielle. In 1982 ben ik getrouwd en op mijn 26ste moeder van een tweeling, een dochter en een zoon geworden. 
Jarenlang ben ik in strijd geweest met mijn gewicht, maar sinds ik mij geschoold heb tot gewichtsconsulent, heb ik zowaar een stabiel gewicht weten te bereiken. 
Op 44-jarige leeftijd heb ik zomaar de stap gezet om een eigen praktijk te beginnen.

En wat vind ik het leuk om mensen met succes, naar een voor hun passend gewicht te coachen. Dit deed ik zowel in mijn praktijk als ook op locatie, bij een woon/werk locatie voor verstandelijk gehandicapten.

Na 16 jaar is het voor mij genoeg geweest, ik ben gestopt met mijn praktijk! De wijde wereld lonkt en we gaan dan ook lekker reizen met onze camper. Wie weet dat ik toch nog af en toe een blog zal schrijven, omdat het gewoon zo leuk is om te doen. En tja, ik zal natuurlijk ook altijd met voeding bezig, zou niet weten hoe ik daarmee moest stoppen. 😉

Heb je toch hulp nodig en zou je eens willen beginnen aan een online traject, heb ik drie toppertjes voor je op mijn site staan:

-  Zes weekse online. Met dit traject kan ook jij op een gezonder gewicht komen! Je gaat oude gewoontes loslaten en patronen doorbreken. Leer snel en eenvoudig nieuw gedrag aan. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, maar ook wordt je mentaal en fysiek sterker en vol energie!

- De SuikerChallenge. Ben je die hunkering naar roze koeken en winegums ook zo zat. Minder koolhydraten in de vorm van toegevoegde suikers laten staan, is de moeite waard om uit te proberen... als je het mij vraagt. 😁

- Eenmalig voedingsadvies. In één keer precies weten waar je aan toe bent!
 
Kijk voor meer informatie maar eens op mijn site: EHVoedingsadvies.nl
 

SaveSaveSave

2015 - 2024 Vrouwtotaal