ikke 02 03 2016 klein

Als docent weet ik hoe belangrijk het is om afgestemd te zijn op jezelf in het hectische onderwijs, al of niet in combinatie met je gezinsleven. Ik leer onderwijsvrouwen beter voor zichzelf te zorgen door kennis, bewust-zijn en lichaamsgerichte oefeningen zodat ze minder stress ervaren en meer in balans zijn en krachtiger voor de klas staan.

Ik heb meer dan 20 jaar in het onderwijs gewerkt als scheikundedocent, coach en trainer voor docenten en heb sinds 2008 een eigen bedrijf als Energetisch en Systemisch therapeut en coach. In augustus 2018 heb ik mijn baan opgezegd, mijn huis verhuurd en ben ik gaan reizen. 

Ik heb hierdoor heel veel vrijheid ervaren op veel verschillende gebieden én ervaren hoe belangrijk het is om in eerste instantie goed te zorgen voor jezelf.
Veel vrouwen hebben (vaak onbewust) geleerd om te zorgen voor en afgestemd te zijn op anderen. Het is mijn missie dat zoveel mogelijk vrouwen goed voor zichzelf gaan zorgen,
zodat ze ieder moment een keus kunnen maken die goed, gezond en kloppend is voor hen.

Op dit moment ben ik gestopt met reizen zodat ik vrouwen niet alleen online maar ook live kan coachen. Ik schrijf coach-blogs en ontwikkel online en live trainingen voor onderwijsvrouwen. Daarnaast ben ik moeder van drie volwassen kinderen. Kijk voor meer informatie op www.lieverstcoaching.nl of mail mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En leuk als je mij volgt via Facebook https://www.facebook.com/lieverstcoaching.nl, LinkedIn https://www.linkedin.com/in/dianalieverst/ en Instagram https://www.instagram.com/dianalieverst/

2015 - 2024 Vrouwtotaal