kinderkamer artikel Een vrolijke nieuwe collectie met thema’s als ‘Onderwaterwereld’ en ‘IJsjes’

Dit voorjaar lanceert Kidsware een vrolijke nieuwe collectie. Met thema’s als ‘Onderwaterwereld’ en ‘IJsjes’ haal je binnen no time het zonnetje in huis.

Ook de collectie muurkastjes is uitgebreid met onder meer een muurkastje in tropische sferen. Laat die zomer maar komen! 

Onderwaterwereld
Veel kinderen vinden de onderwaterwereld fascinerend. De producten met 
onderwater-thema van Kidsware sluiten daar goed op aan.
De vintage schoolplaten met haaien staan superstoer op een jongenskamer. 
De slinger met kwallen, walvissen en een krab maakt de kamer helemaal af.

Ga je voor een wat lievere uitstraling, dan is de zeepaardjes slinger in wit of mint perfect. Erg leuk voor de babykamer en geschikt als kraamcadeau.

Heb je een mooie kaart of foto die je aan iedereen wil laten zien? Hang hem dan aan een walvis kaarthanger en maak er een echte blikvanger van.

slinger  slinger2

Overal ijsjes
Wat mag er absoluut niet ontbreken tijdens een mooie zomer? IJsjes natuurlijk! Deze zijn niet alleen erg lekker, ze staan ook superleuk op de 
kinderkamer.

Vul de vrolijke opbergblikken met potloden of stiften, hang een gave kaart aan het houten memobord en versier de muur met gouden muurstickers in de vorm van ijsjes. Geweldig om een meisjeskamer mee op te leuken.

Voor de echte dames zijn er exclusief bij Kidsware originele passpiegels verkrijgbaar in hetzelfde thema. Leuk tijdens het verkleden, make-uppen en dansen!

spiegel

Hippe muurkastjes
Ook de collectie 
muurkastjes is uitgebreid. Zo zijn het lente muurkastje, tropisch muurkastje en de donutwinkel nieuw in de collectie. Natuurlijk is er ook aan de jongens gedacht en is er een stoer motorwerkplaats kastje.

muurkastje2   muurkastje3

De muurkastjes zijn een moderne variant op het eeuwenoude poppenhuis. Ze zijn eenvoudig uit te breiden tot compleet poppenhuis door meerdere kastjes bij elkaar te zetten. Een geweldige eyecatcher in de kinderkamer waar zelfs papa en mama stiekem mee willen spelen.

Pin It