nieuwe maan artikel Afgelopen week was het Nieuwe Maan. Heb je jouw intenties, wensen of doelen al in kaart gebracht?

Met de Nieuwe Maan is er fijne energie om iets nieuws te starten. De volgende Nieuwe Maan is 17 maart, schrijf het alvast in je agenda!

Snotverkouden
Tja, ook ik moet er aan geloven. Sinds woensdag ben ik snotverkouden. Wat een water kan er uit je hoofd komen, heel bijzonder.
Mijn ogen blijven tranen.

Alle hulpmiddelen uit de kast getrokken en ook nog even in 'de boeken' gedoken om te zien wat ik zelf dus niet zie. En dat is nogal wat.

Had ik het de afgelopen week over goed verbonden zijn met jezelf, niet aan een plaatje van jezelf vasthouden, niet teveel vanuit je hoofd alles willen doen, beredeneren. Ik mocht weer eens naar mezelf luisteren!

Dat doe ik dan ook maar. Ik heb gisteren en vandaag bar weinig gedaan van wat ik van mezelf moet of zou moeten doen volgens goeroe 1 t/m 10. Ik rommel wat aan. En dat kan ik hoor!

Lekker keutelen, wc-rol leegsnuiten, vaporub smeren, dagboek schrijven, Nieuwe Maan intenties, lekker lezen, nog een keer snuiten, opgenomen aflevering van Vera kijken, neusspray en natuurlijk de Olympische Spelen.

B(l)oeiend Leven, coaching in groepsverband
Het enige wat ik zo jammer vind, is dat ik zo vol plannen zit altijd en daar nu gewoon echt niet aan toekom. Ik wilde heerlijk aan LifeBook gaan beginnen, beetje met waterverf aan de gang en dat lukt ook eigenlijk niet vandaag. Misschien zo nog. Als ik heb gegeten en gelezen.

Ik heb nog een mail te versturen naar m'n trouwste klanten voor een nieuwe Wijn & Worst middag mét workshop voor degenen die van ver komen. En een mailtje met meer info naar de deelneemsters van de groep B(l)oeiend Leven: meer energie & magie (er zijn nog een paar plekjes vrij, dus grijp je kans nog snel!).

Ook die wasmand is er nog en de stofzuiger. Ik zie het allemaal wel of het vandaag lukt. De prioriteiten zijn in ieder geval voor mezelf zorgen en toch ook die stofzuiger. Wat er van de rest lukt: fijn! Wat er allemaal niet lukt: jammer! Ander keertje maar.

Niet makkelijk
En dat is heus niet makkelijk. Ik heb hier en daar ook een overtuiginkje opgepikt onderweg. Maar ik heb inmiddels ook al even teruggeleerd dat die overtuigingen me niet helpen, het maakt dat alles zwaarder voelt en vervelender. 

Dat is dus niet de bedoeling. Dus blijf ik hardnekkig lief voor mezelf zijn en de boel de boel laten zonder daar iets van te vinden.
De ene keer lukt dat zeker beter dan de andere keer... heel logisch. Ik ben tenslotte ook maar een mens.

Maandagmorgen: Facebook Live om 10uur op mijn pagina Esther Foppen - Tekenen & meer om je te vertellen wat de komende week inhoudt!

Pin It