missie artikel Gatdarrie wat moet ik nu weer bloggen?

Soms heb je geen idee ook al heb ik normaal gesproken echt wel iets te vertellen. Kan ik heel, heel veel praten en ratelen. Maar komt er dan ook iets zinnigs uit?

Meestal wel hoor, gelukkig krijg ik hele lieve en fijne reacties van jullie over mijn blogs. Dus ik doe wel iets goeds met al dat 'geklets'.
Dat is het ook eh!

Ik wil graag verschil maken, van belang zijn, iets kunnen betekenen, waarde geven in m'n blog aan jullie. Dus moet het zinnig zijn. En dan denk je weleens, wat heb ik nu te melden dat zinnig is?

En nu weet ik het even niet
Ja ik kan best een end weg tikken hier. Maar dat is dan een beetje gezellig gewauwel. Ben ik ook best goed in. Zo krijg ik nog best een stukje vol eigenlijk. Maar dat is geen inspiratie toch? Ja dat ik ook wel eens geen inspiratie heb. En wat doe ik dan?

Ik heb hulpmiddelen voor inspiratie. Ik haal het ook overal vandaan. Mijn hulpmiddelen zijn mijn coaches. Ik heb 1 meneer waar ik 1x in de maand naartoe ga voor even mijn energiestromen weer te deblokkeren en daar kan ik ook fijn even tegenaan praten over mijn persoonlijke sores.

Ik heb 1 mevrouw die me regelmatig met haar blogs, Facebook posts en live filmpjes een flinke schop onder m'n kont geeft en daarmee ook het een en ander deblokkeert. En ik heb nog een mevrouw waar, als ik een blog lees van haar, ook gelijk de actiemodus energie weer gaat stromen.

Facebook
Andere manieren waar ik mijn inspiratie vandaan haal zijn meditaties, boeken/tijdschriften, de natuur, Instagram bekijken of interessante Facebook posts te lezen en die zijn er echt!

Ik haal zoveel mooie inspiratie van Facebook. Het is net waar je kijkt, waar je interesse naar uit gaat, maar het is te vinden! Het gaat echt niet alleen maar over wat pietje heeft gegeten en waar trudie nu weer van baalt en even kwijt moet.

Dat kan wel, maar als je dat niet wilt zien, scroll je verder of denk je ik ontvolg die pietje en trudie want wat ze te melden hebben,
vind ik niet zo interessant en ga je op zoek naar die ene oude studievriendin die ook reageert op posts die jij boeiend of verhelderend vindt. Zo kom je vanzelf in leuke, leerzame en b(l)oeiende groepen.

Als je blijft roepen: 'Facebook is niks, alleen maar wat iemand heeft gegeten', 'Ik baal er van om te zien hoe gelukkig anderen zijn' en
'Dan moet ik vind ik leuken'. Snap je nog steeds niet dat je zelf bepaalt wat je doet met Facebook?

Je hoeft niets te 'vind ik leuken' en je kunt ook kijken naar wat jouw hobby is en in groepen deelnemen die te maken hebben met je hobby of interesses. Daarover praten en vind ik leuken is al heel anders. Moet je zien hoe leuk jij Facebook gaat vinden.

Maar dat moet je altijd nog zelf weten uiteraard. Je hoeft het van mij niet leuk te vinden, dat hele Facebook. Ik wil alleen maar zeggen dat ik er heel veel interessante dingen lees over bijvoorbeeld de Maan, de energie van die dag, over tekenen, andere materialen om te tekenen, schilderen, coachen.

Hoe ik meer uit mijn praktijk haal bijvoorbeeld en ook heksendingen en interessante nieuwtjes over de samenleving in Nederland, Harderwijk maar ook ver daarbuiten. Je kunt het precies zo doen zoals jij het wilt. Net als op internet, net als in een winkelstad, net als in een bibliotheek. Jij pakt daaruit wat jij wilt.

Dus heb jij het zelf voor het zeggen
Net als alles in jouw leven. Jij bent in charge. Geloof je dat nog steeds niet? Doe dan mee met de nieuwe groep B(l)oeiend Leven:
meer Energie & Magie!

De 1e groep is net onderweg en de dames zijn al zo goed bezig! En dat na 2 keer! Ik ben er heel erg trots op! 4 April start de nieuwe groep, dus kun jij nog net voor de zomervakantie je leven een lekkere boost geven! Heb je hier nog vragen over? Kun je ook eerst een gratis sessie boeken. 

Mijn missie is om verschil te maken, hoe klein dan ook, voor ploetermoeders en ploetervrouwen op weg naar een leven vol gemak en magie! Die zaadjes plant ik wel, door een blog in een inspiratiemail, door mijn gratis sessies, door mijn social media en natuurlijk door dames een kijkje te geven in mijn leven.

Waar het echt niet allemaal rozegeur en maneschijn is, maar waar het wel bloeit en groeit! Dus boek die gratis (online) sessie voor maart! 

Maandagmorgen: Facebook Live om 10 uur op mijn pagina Esther Foppen - Tekenen & meer om je te vertellen wat de komende week inhoudt!

Pin It