pantytime artikel De herfst doet langzaam zijn intrede, jouw mooie bruine benen krijgen het koud en worden helaas weer witter.

Je jurkjes hoeven nu niet werkloos in de kast te hangen. Draag er gewoon een mooie panty onder. Als je kiest voor een corrigerende panty dan sla je 2 vliegen in 1 klap.

Van 20 tot 140 denier zijn de panty's in ons assortiment. Ze geven allemaal een medium correctie aan je buikje, maag, heupen en maken je benen mooi strak. Wat wil je nog meer?

Vind je het lastig om een wat duurdere panty te kopen vanwege de kans op ladders? Onderstaand geven we 8 tips om ladders in je panty te voorkomen. Én we geven je een gratis waszakje bij de aankoop van een shapewear panty, om ladders te voorkomen.

spanx1

Luxe Leg & Luxe Leg High waist
De Luxe Leg corrigerende panty's van SPANX zijn voorzien van een niet knellende comfortband die perfect op zijn plaats blijft zitten. 
Een ondoorzichtige look krijg je door de zachte matte garens van deze 60 denier shapewear panty's. Medium shaping vanaf de band tot aan je billen!

spanx2aspanx3aspanx4a

Sexy panty's van Maidenform
Je voelt je super sexy in de corrigerende panty's van Maidenform. Stijlvol vormgegeven en aantrekkelijk geprijsd. Zoals de Bottom lifter met string effect.

spanx5aspanx6a

Sexy Legs
De Sexy Legs van Magic Bodyfashion is van iets andere garens gemaakt waardoor hij wat matter oogt. Corrigeert de buik, billen en de heupen. Geeft ondersteuning aan je buik, rug en bovenbenen.

spanx7a

Tips om ladders in je panty te voorkomen
1. Beste Kwaliteit
Een wat dikkere panty laddert minder snel. Draag je liever een dunne panty kies dan voor een duurdere van een bekend merk, deze zijn kwalitatief beter en hebben een betere pasvorm.

2. Juiste Maat
Een te kleine panty rekt te veel uit waardoor de kans op ladders groter is. Net als bij shapewear, kies een panty in je gebruikelijke confectiemaat of kijk naar de afmetingen op onze website.

3. Voeten en benen verzorgen
Verzorg je benen goed waardoor de panty glad over je benen heen glijdt. Ook het kort houden en goed vijlen van je teennagels voorkomt ladders.

4. Waszakje
Een panty was je bij voorkeur met de hand. Geen tijd? Was dan de panty in de wasmachine op een fijnwasprogramma, maar gebruik dan wel een (Curveswear) waszakje.

5. Gladde handen en nagels
Ruwe handen of een haakje aan je nagels kan je panty direct beschadigen. Doe je het helemaal goed dan kun je ervoor kiezen om handschoentjes aan te doen of oude pantykousjes als handschoenen te gebruiken.

6. Sieraden
Doe je ring(en) en eventueel horloge of armband af om te voorkomen dat deze een ladder in je panty veroorzaken.

7. Uitrekken
Rek een nieuwe of net gewassen panty eerst voorzichtig een beetje uit. Dit maakt de panty flexibeler, vergemakkelijkt het aantrekken en voorkomt beschadigingen.

8. Aantrekken
Vouw je panty altijd in elkaar als je hem aantrekt en trek hem dan voorzichtig over je been heen.

spanx8

Heb je toch een ladder? De noodoplossingen

Nagellak
Een ladder kun je repareren met blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen van onder naar boven. Zo voorkom je verder ladderen.

Reservepaar
Op een belangrijke dag is een goed back up plan om gewoon een reservepaar bij je te hebben. Dat scheelt een hoop stress.