chokers artikel Chokers zijn kettingen van stof die strak om de hals zitten.

Wat vinden mannen van de laatste hype?
Het is voor de meeste vrouwen mateloos populair om een nieuw soort ketting te dragen: chokers. Dit zijn kettingen van stof die strak om de hals zitten. Het is de grootste accessoirestrend van 2016 gebleken en heeft tevens een hoop stof doen opwaaien.

Het kan er namelijk al snel een beetje raar uitzien en dat is natuurlijk het tegenovergestelde van het normaal gesproken doel. Het moet een outfit maken en niet verpesten. Maar wat vinden de mannen er nu eigenlijk van?

Houd het beperkt
Veel mannen vinden de choker daadwerkelijk meerwaarde bieden aan de outfit, maar de maat moet wel aansluiten. Natuurlijk zit het strak om de hals en zal het accessoire opvallen, maar dit zal in de toekomst alleen maar groter en doorontwikkeld worden.

De grootte van de choker is al aanzienlijk gegroeid en dit is waar mannen dan afhaken. Wordt de dikte van de choker groter? Dan haken steeds meer mannen af bij het positieve van een choker. Sommige mannen zeggen ook het volgende: 'Hoe dikker de choker, hoe meer het op een halsband voor een hond gaat lijken'. Pas hier dus mee op om ook de mannen tevreden te stellen!

Afhankelijk van de outfit
Daarnaast vinden mannen het belangrijk dat het alleen bij bepaalde gelegenheden wordt gedragen en dus ook bij een bepaalde outfit. Wanneer vrouwen een 'normale' outfit dragen zoals een spijkerbroek in combinatie met een shirtje, past het volgens veel mannen niet in het totale plaatje.

Is er een gala of een andere chique gelegenheid? Dan zullen de meeste vrouwen over het algemeen een mooie jurk dragen. In dit geval vinden mannen het juist een meerwaarde voor de totale outfit en dus een go! Neem dit mee in het dragen van de choker.

Ook een belangrijk punt is de leeftijd van de vrouw die de choker draagt. Bij jonge meiden staat het stoer en rebels, maar bij oudere vrouwen wordt het toch enigszins raar bevonden. Let dus goed op!