overgangsweek artikel Vandaag begint de Week van de Overgang. Het taboe rond deze levensfase wordt naar mijn idee geleidelijk minder.

Er zijn ook nog genoeg vrouwen én werkgevers die de overgang nog helemaal niet in het vizier hebben. En dan kan een week van de overgang hier een hele mooie bijdrage in leveren.

Het Algemeen Dagblad heeft mij geïnterviewd over de overgang en hun artikel met mij verschijnt volgens de schrijver ervan waarschijnlijk dinsdag. Daarnaast zijn er een aantal bedrijven waar ik mee samenwerk die komende week extra aandacht besteden aan de kennis over de overgang

Zorgverzekeraar IZZ bijvoorbeeld gaat mijn boek 'Alles over werken tijdens de overgang' promoten onder hun leden en de gemeente Den Haag publiceert een blog van mij over het belang van aandacht voor de overgang voor het werkplezier van de vrouwen én hoe belangrijk het is voor een werkgever om hiermee bezig te zijn. Het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht promoot de workshops over Overgang en Werk die ik er dit jaar geef.

Wat mijn doel is komende week is om eens de andere kant te laten zien. Want het is óók letterlijk de overgang naar een nieuwe levensfase waarin jijzelf de scepter zwaait over de invulling en beleving van jouw leven. Dus verheug je: na de overgang komt de beste tijd van je leven!

Daarom heb ik komende week een paar leuke activiteiten op de planning:
* Maandag verschijnt mijn nieuwste blog: Het best bewaarde geheim: 10 voordelen van de overgang.

* Op dinsdag 9 april om 19:00 uur en op donderdag 11 april om 11:00 uur geef ik een webinar waarin ik inga op de voordelen van de overgang!  Ook laat ik je zien hoe je eigen denkfouten je ervan kunnen weerhouden om full swing te leven en aan het werk te zijn. Ik geef je 3 geweldige hacks waarmee je je vergeetachtigheid kunt managen. Aanmelden kan hier!

* Mijn Overgangsquiz, waarmee ik onderzoek doe naar de kennis over de overgang in de samenleving heeft een update gehad en ik ben benieuwd wat nu de stand van zaken is. De quiz staat nu live, fijn als je een bijdrage wilt leveren door hem in te vullen.

* Je kunt meedoen met de succesvolle workshop Happy Moodswings op maandagavond 15 april. Hierin gaan we aan de slag met jouw Persoonlijk Overgangs Plan.

In deze workshop deel ik met jou niet alleen mijn kennis en tips maar ook de beste strategie om in deze levensfase vol energie en zelfvertrouwen te blijven werken. 

Er zijn nog wat plaatsen vrij dus meld je hier aan.

Foto